Leerlingenraad

Leerlingenraad

Buys Ballot

Op locatie Buys Ballot is leerlingenraad actief die fungeert als klankbord naar de directie. De leerlingenraad bestaat uit diverse leerlingen van de buys ballot. Bij de wekelijkse vergaderingen discussiëren zij over problemen in en rondom de school. Daarnaast bedenken ze leuke acties, waaronder een jaarlijkse Rozenactie voor Valentijnsdag, sinterklaas, het eind gala en kolderdag. De leerlingenraad heeft als doel de middelbare schoolperiode voor alle leerlingen zo leuk mogelijk te maken. Naast dat zij al meer dan 35 jaar bestaat, zijn zij ook aangesloten bij het LAKS. Hier kunnen ze zelfs op landelijk niveau meepraten over het onderwijs.

Een aantal jaar geleden is de LeerlingenVereniging (LEV) opgestart. LEV is een verbinding tussen de Leerlingenraad, de schoolkrant en de FeestCommissie. De schoolkrant en feestcommissie zijn door een gebrek aan leden op inactief gezet

Gezamenlijk komen zij op voor de rechten en wensen van alle leerlingen om zo een nóg betere sfeer te creëren. Daarom ook ons motto: “Heb LEV, maak LEV!”

De leerlingenraad kan je bereiken door te mailen naar: leerlingenraad@cambiumcollege.nl

Volg ons ook op insta!

De Waard

Op locatie De Waard is er op dit moment geen leerlingenraad meer actief. Wel kunnen leerlingen aansluiten bij de leerlingenraad van de locatie Buys Ballot.