Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden brugklas

De persoonlijke aanmeldmomenten zijn inmiddels geweest. Heeft u deze momenten gemist, geen probleem. U kunt u uw zoon/dochter alsnog inschrijven. 

Neem dan contact op met onze brugklascoördinator. 

 • voor de brugklassen van vmbo-tl, havo en vwo neemt u contact op met mevrouw Valerie van den Hoek (HKV@cambiumcollege.nl).
 • voor de brugklassen van vmbo-bb en vmbo-kb neemt u contact op met meneer Tom Hanekmap (HNK@cambiumcollege.nl).

Aanmeldformulier brugklas

Download het aanmeldformulier. Vul het in en kom het persoonlijk bij ons afgeven. 

 

Cambridge Engels en MuziekPlus

 • Wilt uw kind ook Cambridge Engels volgen in de brugklas (vmbo-tl, havo of vwo). Vul daarvoor het formulier "Aanmelden Cambridge Engels" in.
 • Wilt uw kind ook MuziekPlus volgen in de brugklas (vmbo-tl, havo of vvwo). Vul dan het formulier "Aanmelden MuziekPlus" in. 

Meenemen

Geef alvast een voorkeur door bij wie uw kind graag in de klas wilt komen. Vul daarvoor het volgende formulier in en neem dat mee naar het aanmelden: 

Adviesformulier basisschool
Heeft u het adviesformulier al van de basisschool ontvangen? We vinden het dan prettig als u het adviesformulier mee brengt bij uw aanmelding.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op

Lukt het niet om het aanmeldformulier te downloaden of te printen, dan kunt u een papierenversie van het aanmeldformulier aanvragen via aanmelden@cambiumcollege.nl of bellen naar 0418 – 512 500 (locatie Buys Ballot) of 0418 – 512 408 (locatie De Waard).
Het aanmeldformulier wordt u dan per post toegestuurd.

U kunt het aanmeldformulier ook ophalen bij de receptie op één van onze locaties. 

Wilt u hulp bij het invullen van het aanmeldformulier, neem dan contact op met onze contactpersonen voor de brugklas:

 • voor de brugklassen van vmbo-tl, havo en vwo neemt u contact op met mevrouw Valerie van den Hoek (HKV@cambiumcollege.nl).
 • voor de brugklassen van vmbo-bb en vmbo-kb neemt u contact op met meneer Tom Hanekmap (HNK@cambiumcollege.nl).

Het vervolg

 • Voor de meivakantie (24 april 2023) ontvangt uw kind een brief in welke brugklas hij of zij is geplaatst.
 • In juni ontvangt uw kind een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag op 21 juni 2023. Hij/zij maakt dan kennis met de mentor en de andere kinderen die in zijn/haar klas komen. Komt uw kind in aanmerking voor het VIP-traject dan nodigen we hem/haar samen met u al eerder uit.
 • Net voor de zomervakantie ontvangt u informatie over de ouderbijdrage, boeken bestellen en andere praktische informatie over de start van het schooljaar.
 • Wordt uw kind leerling van locatie De Waard, dan komt de mentor van uw kind net voor de zomervakantie kennis maken met u tijdens een huisbezoek.
 • Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Hoe de eerste dag er uit gaat zien en hoe laat uw kind op school moet zijn, daar informeren wij u ruim op tijd over.
 • In september maakt u als ouder/verzorger kennis met de mentor van uw kind tijdens onze kennismakingsavonden. Als de data van de kennismakingsavonden bekend zijn, dan nemen we daarover contact met u op.

Plaatsingstabel

Advies Plaatsing   Advies Plaatsing
vmbo-bb vmbo-bb   vmbo-tl vmbo-tl
vmbo-bb/kb vmbo-bb of vmbo-kb   vmbo-tl/havo vmbo-tl of havo
vmbo-kb vmbo-kb   havo havo
vmbo-kb/tl vmbo-kb of vmbo-tl/havo   havo/vwo havo of vwo
      vwo vwo