Profiel Economie & Ondernemen - E&O (sector Economie)
Vind je het leuk om met cijfers en geld te werken? En vind je het leuk om mensen te helpen bij het maken van een keuze. Dan is het proifiel Economie & Ondernemen wellicht iets voor jou. In je profieldeel komen de onderdelen commercieel, secretarieel, magazijn en administratie aan de orde. 
Bij dit profiel doe je examen in de vakken Nederlands, Engels en economie. Daarnaast moet je een keuze maken tussen wiskunde of Duits. Profiel Bouw, Wonen & Interieur - BWI (sector Techniek)
In het profiel BWI maak je kennis met alle onderdelen van het bouwproces: van ontwerp tot product, van fundering tot dak. Je leert de basisvaardigheden en de basiskennis van timmeren, metselen, schilderen en ontwerpen. Je ontdekt welke onderdelen  van het profiel het beste passen bij jouw vaardigheden. In je profieldeel krijg je les in de onderdelen bouwproces & bouwvoorbereiding, bouw vanaf de fundering, design & decoratie en hout & meubelverbindingen. 
Bij dit profiel doe je examen in de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en natuurkunde (nask 1)


Profiel Produceren, Installeren & Energie - PIE (sector Techniek)
In dit profiel komen installatietechniek, elektrotechniek en metaaltechniek samen. Je leert hoe installaties en producten in elkaar zitten. Je leert ze zelf ook tekenen in twee en drie dimensionaal (2D en 3D). Het kan dan gaan om een elektriciteits-netwerk, een waterleiding of badkamer of een vuurkorf van metaal. In je profieldeel komen de onderdelen ontwerpen & maken, bewerken & verbinden van materialen, besturen & automatiseren en installeren & monteren aan de orde. 
Bij dit profiel doe je examen in de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en natuurkunde (nask 1)Profiel Media, Vormgeving & ICT - MVI (sector Techniek) 
Ben je creatief en werk je graag met computers, dan is dit profiel misschien iets voor jou. Je leert eenvoudige ict-netwerken aanleggen, verpakkingen maken, maar ook een stukje PR komt aan bod. Je leert websites ontwerpen, maar ook het drukken van een krant/magazine komt aan de orde. In je profieldeel wordt er ingegaan op audiovisuele vormgeving & productie, 2D en 3D vormgeving & productie, ICT en interactieve vormgeving & productie. 
Bij dit profiel doe je examen in de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en natuurkunde (nask 1)

Profiel Zorg en Welzijn - Z&W (sector zorg & welzijn)
Wil je later een beroepgaan uitoefenen in de wereld waarin je klaarstaat en zorgt voor een ander? Dan kies je voor het profiel Zorg & Welzijn. Je moet natuurlijk wel graag met mensen willen werken. Met je diploma Z&W kun je een opleiding gaan volgen in de zorgsector, in het welzijnswerk, in de uiterlijke verzorging, in de horeca en facilitaire dienstverlening, in het toerisme of in de sport. In je profieldeel komen de onderdelen mens & gezondheid, mens & omgeving, mens & activiteit en mens & zorg aan bod. 
Bij dit profiel doe je examen in de vakken Nederlands, Engels en biologie. Daarnaast moet je een keuze maken tussen wiskunde of geschiedenis.