Eén school, twee locaties, vijf onderwijsvormen

Het Cambium College is één school met twee locaties: één aan de Oude Bosscheweg, locatie De Waard, en één aan de Courtine, locatie Buys Ballot. Deze locaties samen bieden vijf onderwijsvormen, ook wel afdelingen genoemd:

locatie de Waard

vmbo-BB (basisberoepsgerichte leerweg), locatie De Waard;
vmbo-KB (kaderberoepsgerichte leerweg), locatie De Waard;
Je kunt bij BB en KB kiezen voor de volgende brugklassen: Allround, Kunst en Sport

locatie Buys Ballot

vmbo-TL (theoretische leerweg), locatie Buys Ballot;
havo (hoger algemeen vormend onderwijs), locatie Buys Ballot;
vwo (voorbereidend wetenschappelijk onderwijs), locatie Buys Ballot.

Op de locatie Buys Ballot kun je de brugklassen tl/havo, havo/vwo en vwo volgen. Je kunt kiezen voor regulier of voor een talentontwikkeling, namelijk:
• Regulier (tl/havo, havo/vwo en vwo)
Art (kunstklas)(tl/havo, havo/vwo en vwo)
Sport (tl/havo, havo/vwo en vwo)
Technasium (havo/vwo en vwo)
Wat past het beste bij jou?

De gebouwen
De locatie Buys Ballot: Iedere afdeling heeft een eigen kleur en een eigen deel van het gebouw, hierdoor vind je snel de weg en voel je je snel thuis. In de ruime lichte aula kun je bijkletsen met je vrienden, pauzeren en werken, maar ook avondactiviteiten vinden hier plaats. In de mediatheek vind je een ruim assortiment aan studiemateriaal. Je kunt op iedere afdeling bij de studieplekken rustig huiswerk maken of werken aan projecten.

De locatie De Waard beschikt over praktijklokalen waar praktijk en theorie samenkomen en een mediatheek. De sfeervolle hal staat garant voor vele ontmoetingen evenals de aula waar ook kan worden gegeten.